Omgeving

Lage Vuursche is een geliefde uitvalsbasis voor een wandeling of fietstocht in de schitterende bossen die de omgeving rijk is. Onze B&B ligt in de dorpskern van Lage Vuursche, midden in het Utrechtse heuvellandschap. Het is een bosrijk gebied dichtbij diverse vormen van recreatie en natuur. Landelijk gezien is Lage Vuursche erg centraal gelegen in de directe omgeving van Hilversum, Soest, Baarn, Loosdrecht, Vinkenveen, het Gooi, Utrecht en Amersfoort. Ook Amsterdam is binnen 30 minuten per auto bereikbaar.

Graag geven wij enkele tips voor tijdens uw verblijf. Kijkt u op eens op de website lagevuursche.com voor de vele tips.

Dorp

Ons dorp is bekend om zijn vele (pannenkoek) restaurants, gezellige markten en kenmerkende Anton Pieck straatje met historische panden, grootste midgetgolfbaan van Europa, uitdagende mountainbike routes, prachtige ruiterroutes en uiteraard kasteel Drakensteyn. In geval van reizen per openbaar vervoer bieden wij een haal- en breng service van en naar NS-station Baarn, Den Dolder en Hilversum.

Directe omgeving

Heerlijk de omgeving verkennen, leuke plaatsjes, historische gebouwen en pittoreske dorpjes bezoeken. Met de fiets kun je alle kanten op voor de mooiste tochten en de interessantste bestemmingen.

Je vindt in onze B & B een uitgebreid pakket aan informatiefolders van de omgeving.