De kamer

Het gastenverblijf bevindt zich op een zelfstandige benedenverdieping waar u alle onderstaande voorzieningen aantreft. Op de kamer staat een bed welke is voorzien van een elektrische lattenbodem (3 zones) en 2 verschillende hardheidsmatrassen. 

BedDe TV bevindt zich in een TV-kastlift. Met de afstandsbediening kunt u vanuit de zithoek deze lift bedienen. Als u even geen TV wilt zien, maar rustig wilt lezen dan kunt u dat doen in de gerieflijke stoel naast de haard. Uw kleding kunt u kwijt in de kledingkast voorzien van passpiegel. De aangrenzende badkamer biedt veel comfort en luxe.

 

Faciliteiten

badkamerDe kamer beschikt over een luxe badkamer ensuite, bio-ethanol haard, aparte toilet, ontbijtruimte, IR-sauna, toeristische informatie, terras, BBQ-voorzieningen, volledige verdieping, minibar, Nespresso apparaat, diverse leesbladen en krant. Het naastgelegen restaurant beschikt over een speeltuin.

Voor gasten die per OV reizen bieden wij een haal- en brengservice van en naar NS station Baarn, Den Dolder en Hilversum.

Parkeren

Gasten kunnen via de Slotlaan de auto gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein (voorzien van slagboom en toegangscode). Eventuele fietsen kunnen worden gestald in de afsluitbare garage.

Ontbijt

Wij bieden een heerlijk ontbijt aan welke bij de prijs is inbegrepen. Heeft u speciale dieetwensen of allergieën dan houden wij hier zeker rekening mee. 

Wij serveren het ontbijt in een aparte ontbijtruimte of in de tuin (als het weer dat toelaat).

Eetgelegenheden

Wij zijn een echte B&B dus er is geen gelegenheid tot het bereiden van maaltijden. Er zijn diverse eetgelegenheden in de straat en omgeving. Kijk hiervoor op Google Maps of TripAdvisor.

Terras

U beschikt over uw eigen privé terras waar u in alle rust en privacy kunt genieten. Het terras is s ’avonds verlicht. Voor de kleintjes tot 3 jaar is er een opblaasbaar peuterbad aanwezig.

Roken

De gehele accommodatie is rookvrij,

Leeftijd

Wij zijn niet ingericht voor het overnachten van kinderen ouder dan 3 jaar, onze doelgroep zijn volwassenen met maximaal 1 kind jonger dan 3 jaar die er even lekker tussenuit willen. Voor peuters tot 3 jaar zetten wij graag een kinderbedje op de kamer. Eventueel is ook een kinderwagen beschikbaar.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Bed

Het bed (200×180 cm) is voorzien van een 3 zone elektrische lattenbodem waar u desgewenst uw voeten na een lange wandeling tot rust kan laten komen.

Beeld en geluid

Uiteraard is gedacht aan een TV en audio voor het afspelen van uw muziekfavorieten. Er is snel internet aanwezig en WiFi-gebruik is gratis.

Verschillende kanalen zijn beschikbaar naast alle regulieren publieke en commerciële zenders ook Netflix, Disney plus, Skyshowtime, Prime video en Film 1.

Relaxruimte

Tegen betaling kunt u gebruik maken van onze therapeutische relaxruimte.

Gesproken talen

Engels (UK, US), Duits, Nederlands

Activiteiten

Zwemmen,  Golfen, Paardrijden, Restaurantbezoek, Winkelen, Fietsen, Mountainbike parcours, Minigolf, Marktbezoeken, Wandelen en Genieten. Kijk voor meer tips op de pagina met omgevingsinformatie.